logo elektro limburg

CONTACT

Bent u op zoek naar een elektricien in Limburg? Zoek niet verder dan Elektro Limburg. Onze ervaren elektriciens helpen u graag!

Stroomstoring

Het kan voorkomen dat er in een deel (of in heel) uw woning geen stroom aanwezig is. Dan kan de oorzaak een stroomstoring zijn. Om hier zeker van te zijn, vraagt u aan de buren of zij de zelfde stroomproblemen ervaren. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen wij u helaas niet verder helpen. Het probleem ligt dan bij uw energieleverancier. Wanneer de buren er geen last van hebben, dan ligt het probleem bij u thuis. Gelukkig kunt u dan wel contact opnemen met Elektro Limburg!

Kortsluiting

Last van een stroomstoring? Dan wilt u dit zo snel mogelijk oplossen. Het is enorm vervelend wanneer u geen gebruik meer kan maken van uw elektrische apparaten. Kortsluiting resulteert namelijk in een stroomuitval in uw woning. Lukt het niet om zelf de oorzaak te vinden? Neem dan contact op met Elektro Limburg. Onze ervaren elektriciens hebben binnen een mum van tijd de oorzaak gevonden en tevens ook verholpen. Zo kunt u snel weer verder met ontspannen.

Meterkast werkzaamheden

De meterkast is van ongekende waarde voor de elektriciteit in uw woning. De meterkast heeft een bepalende rol in het verdelen van stroom naar verschillende groepen. Een van de meest voorkomende oorzaken van een storing in de meterkast is overbelasting. Een oplossing hiervoor is het uitbreiden van uw groepenkast of in sommige gevallen te vervangen. Onze gediplomeerde elektriciens hebben jarenlange ervaring in het uitbreiden van alle soorten groepenkasten.

Elektro Limburg helpt u bij stroomstoringen

Iedere dag zijn er veel mensen die problemen ondervinden op het gebied van hun elektriciteitsnet. Dit is natuurlijk niet zo raar. Er hoeft maar een draadje los te zitten en je kunt niet normaal gebruik maken van de stroom bij jou in huis. Mocht je op dit moment problemen ondervinden met jouw elektriciteit dan raden wij je aan om hier zo snel mogelijk verandering in te brengen om verdere problemen zo goed mogelijk te voorkomen. Neem contact op met Elektro Limburg zodat u niet meer voor vervelende verrassingen komen te staan!

elektricien in limburg

gediplomeerde monteurs

Onze elektriciens worden bijgeschoold zodat zij op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen betreft elektra

meer dan 25 jaar ervaring

Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in het oplossen van uw stroomstoringen en kortsluitingen.

transparante prijzen

Door onze samenwerkingen met verschillende elektra bedrijven kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden.

24/7 beschikbaar

Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar. Zo kunt u ons elk moment van de dag bereiken wanneer u last heeft van een stroomstoring.

elektricien omgeving limburg

Storingen in uw meterkast

Een stroomstoring kan verschillende oorzaken hebben. Een meterkast die overbelast is kan een van de oorzaken zijn. Overbelasting ontstaat als u bijvoorbeeld teveel elektrische apparaten tegelijk in gebruik heeft, waar de groep uit uw meterkast niet genoeg vermogen voor heeft. Gelukkig kunt u dit vrij eenvoudig oplossen door een extra groep aan uw meterkast toe te voegen, waardoor de belasting verspreid wordt en overbelasting van een van de groepen voorkomen wordt. Voor het uitvoeren van meterkast werkzaamheden in Limburg staan onze elektriciens voor u klaar!

Meterkast storing limburg

Onze trotse samenwerkingen

samenwerkingen elektra

Over Elektro Limburg

Mocht je op zoek zijn naar een ervaren elektricien in Limburg, dan weet je dat je bij ons aan het juiste adres bent. Elektro Limburg is al voor een lange tijd actief als het aankomt op het verhelpen van alle mogelijke soorten problemen aan het elektriciteitsnet. Hier kan men bijvoorbeeld denken aan een storing in de meterkast of aan problemen met kortsluiting. Wij hebben ons weten te profileren aan de hand van een veelzijdig aanbod met een groot scala aan diensten. Naast de reguliere meterkast werkzaamheden is het namelijk ook mogelijk om ons in te schakelen voor het verrichten van onderhoud of voor het geven van advies. Deze veelzijdigheid aan opties brengt met zich mee dat iedereen langs kan komen voor zijn of haar problemen aan het elektriciteitsnet. Los van deze veelzijdigheid staan wij ook nog eens bekend om de voordelige tarieven die wij altijd weer hanteren. Zo ben je voorzien van het beste resultaat, altijd weer voor de laagste prijs.

Elektra limburg

Werkgebied

Heeft u een elektricien nodig in Limburg omdat uw stoppen zijn doorgeslagen bijvoorbeeld. Of ervaart u overige stroomstoringen? Wij zijn uw elektricien in Limburg. Controleer in het lijstje hieronder of uw woonplaats erbij staat. Mocht uw locatie er niet bij staan, klik dan hier. Elektro Limburg is onder andere actief in:

Gennep

Heijen

Venray

Well

Horst

America

Arcen

Venlo

Meijel

Panningen

Reuver

Ospel

Nederweert

Weert

Roggel

Heythuysen

Stramproy

Thorn

Roermond

Swalmen

Maasbracht

Echt

Vlodrop

Sittard

Geleen

Brunssum

Heerlen

Kerkrade 

Valkenburg

Gulpen

Vaals

Baexem

Belfeld

Tegelen

Beringe

Helden

Een elektricien nodig? We zijn 24/7 bereikbaar 085 06 08 291

Elektro Limburg

Zoekt u een ervaren elektricien in de omgeving van Limburg? Dan bent u bij Elektro Limburg aan het goede adres!

Neem contact op