logo elektro limburg

METERKAST WERKZAAMHEDEN

Een storing in de meterkast? Zoek niet verder dan Elektro Limburg. Onze ervaren elektriciens helpen u graag!

Stroomstoring

Het kan voorkomen dat er in een deel (of in heel) uw woning geen stroom aanwezig is. Dan kan de oorzaak een stroomstoring zijn. Om hier zeker van te zijn, vraagt u aan de buren of zij de zelfde stroomproblemen ervaren. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen wij u helaas niet verder helpen. Het probleem ligt dan bij uw energieleverancier. Wanneer de buren er geen last van hebben, dan ligt het probleem bij u thuis. Gelukkig kunt u dan wel contact opnemen met Elektro Limburg!

Kortsluiting

Last van een stroomstoring? Dan wilt u dit zo snel mogelijk oplossen. Het is enorm vervelend wanneer u geen gebruik meer kan maken van uw elektrische apparaten. Kortsluiting resulteert namelijk in een stroomuitval in uw woning. Lukt het niet om zelf de oorzaak te vinden? Neem dan contact op met Elektro Limburg. Onze ervaren elektriciens hebben binnen een mum van tijd de oorzaak gevonden en tevens ook verholpen. Zo kunt u snel weer verder met ontspannen.

Meterkast werkzaamheden

De meterkast is van ongekende waarde voor de elektriciteit in uw woning. De meterkast heeft een bepalende rol in het verdelen van stroom naar verschillende groepen. Een van de meest voorkomende oorzaken van een storing in de meterkast is overbelasting. Een oplossing hiervoor is het uitbreiden van uw groepenkast of in sommige gevallen te vervangen. Onze gediplomeerde elektriciens hebben jarenlange ervaring in het uitbreiden van alle soorten groepenkasten.

Uitbreiden of vervangen van een groepenkast

Naast de vele meterkast werkzaamheden is het ook mogelijk om ons als elektricien in te schakelen voor klussen aan je groepenkast. Voor de mensen die het niet weten: een groepenkast is een term die gebruikt wordt om de verdeelkast aan te geven. De groepenkast bevat alle verschillende groepen die in het huis aangesloten zijn. Zo heeft en huis een aansluitdoos nodig om stroom naar alle apparaten te kunnen sturen. Dit is waar de groepenkast met name voor zal zorgen. Nu is deze groepenkast niet aan te merken als volledig onfeilbaar. Na verloop van tijd kan het dan ook zijn dat je bepaalde kuren kunt krijgen aan jouw kast. Hieronder vind u twee situaties.

elektricien omgeving in zeeland

gediplomeerde monteurs

Onze elektriciens worden bijgeschoold zodat zij op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen betreft elektra

meer dan 25 jaar ervaring

Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in het oplossen van uw stroomstoringen en kortsluitingen.

transparante prijzen

Door onze samenwerkingen met verschillende elektra bedrijven kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden.

24/7 beschikbaar

Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar. Zo kunt u ons elk moment van de dag bereiken wanneer u last heeft van een stroomstoring.

elektricien omgeving limburg

Redenen om een groepenkast te vervangen of uit te breiden

  • Verhuizen naar een nieuwbouwwoning – we zien dat er steeds meer nieuwbouwwoningen op worden geleverd die nog niet beschikken over een groepenkast of dat deze woningen juist een meterkast hebben. In deze gevallen kan je ervoor kiezen om een combikast te installeren. Dit is een speciale kast die een groepenkast en meterkast ineen bij elkaar weet te brengen. Voor meer informatie over de mogelijkheden is het altijd mogelijk om contact op te nemen.
  • Verbouwing in een oude keuken – het is ook verstandig om een nieuwe groepenkast te laten installeren indien je van plan bent om een oude keuken om te toveren tot wat nieuws. Dit komt met name door het feit dat een oude keuken vaak niet in staat is om alle apparaten op de juiste wijze van stroom te voorzien. Zo vergt een koelkast erg veel stroom. Het kan soms ook voldoende zijn om de groepenkast uit te breiden. Hier komen we straks nog even op terug.
  • Onvoldoende stopcontacten – je wilt natuurlijk wel zeker weten dat je alle apparaten aan kunt sluiten die je nodig hebt voor in huis. Mocht je merken dat er onvoldoende stopcontacten te vinden zijn bij jou in huis dan is het vervangen van de combidoos een verstandige optie. Van belang is wel om te weten dat je altijd een extra groep nodig hebt in verband met de veiligheid in het pand. Het is immers zo dat overbelasting van het stroomnet ten alle tijden voorkomen moet worden.
Meterkast storing limburg

Onze trotse samenwerkingen

samenwerkingen elektra

Groepenkast uitbreiden

Het is ook mogelijk om jouw groepenkast uit te breiden. Voor welke mensen is dit de beste optie vraag je je af? Indien je van plan bent om je huis uit te breiden met bijvoorbeeld een grotere keuken of een extra aanbouw dan kan het uitbreiden van de groepenkast een goede optie zijn. Door de uitbreiding ben je namelijk in staat om meer apparaten aan te sluiten op jouw stroomnet, zonder dat je bang hoeft te zijn voor enige vorm van overbelasting. Met hoeveel groepen je jouw groepenkast uit kunt breiden hangt af van je stroomnet en van de grootte van de kast. Uiteraard kunnen onze specialisten je veel meer vertellen over de mogelijkheden die voor jou open liggen.

Elektra limburg

Werkgebied

Heeft u een elektricien nodig in Limburg omdat uw stoppen zijn doorgeslagen bijvoorbeeld. Of ervaart u overige stroomstoringen? Wij zijn uw elektricien in Limburg. Controleer in het lijstje hieronder of uw woonplaats erbij staat. Mocht uw locatie er niet bij staan, klik dan hier. Elektro Limburg is onder andere actief in:

Gennep

Heijen

Venray

Well

Horst

America

Arcen

Venlo

Meijel

Panningen

Reuver

Ospel

Nederweert

Weert

Roggel

Heythuysen

Stramproy

Thorn

Roermond

Swalmen

Maasbracht

Echt

Vlodrop

Sittard

Geleen

Brunssum

Heerlen

Kerkrade 

Valkenburg

Gulpen

Vaals

Baexem

Belfeld

Tegelen

Beringe

Helden

Een elektricien nodig? We zijn 24/7 bereikbaar 085 06 08 291

Elektro Limburg

Zoekt u een ervaren elektricien in de omgeving van Limburg? Dan bent u bij Elektro Limburg aan het goede adres!

Neem contact op