logo elektro limburg

STROOMSTORING & KORTSLUITING

Heeft u last van kortsluiting of een andere stroomstoring? Wij zijn uw specialist in Limburg. Onze elektriciens helpen u graag bij al uw stroomproblemen.

Stroomstoring

Het kan voorkomen dat er in een deel (of in heel) uw woning geen stroom aanwezig is. Dan kan de oorzaak een stroomstoring zijn. Om hier zeker van te zijn, vraagt u aan de buren of zij de zelfde stroomproblemen ervaren. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen wij u helaas niet verder helpen. Het probleem ligt dan bij uw energieleverancier. Wanneer de buren er geen last van hebben, dan ligt het probleem bij u thuis. Gelukkig kunt u dan wel contact opnemen met Elektro Limburg!

Kortsluiting

Last van een stroomstoring? Dan wilt u dit zo snel mogelijk oplossen. Het is enorm vervelend wanneer u geen gebruik meer kan maken van uw elektrische apparaten. Kortsluiting resulteert namelijk in een stroomuitval in uw woning. Lukt het niet om zelf de oorzaak te vinden? Neem dan contact op met Elektro Limburg. Onze ervaren elektriciens hebben binnen een mum van tijd de oorzaak gevonden en tevens ook verholpen. Zo kunt u snel weer verder met ontspannen.

Meterkast werkzaamheden

De meterkast is van ongekende waarde voor de elektriciteit in uw woning. De meterkast heeft een bepalende rol in het verdelen van stroom naar verschillende groepen. Een van de meest voorkomende oorzaken van een storing in de meterkast is overbelasting. Een oplossing hiervoor is het uitbreiden van uw groepenkast of in sommige gevallen te vervangen. Onze gediplomeerde elektriciens hebben jarenlange ervaring in het uitbreiden van alle soorten groepenkasten.

Elektro Limburg helpt u bij kortsluiting

De kans is groot dat je ooit in je leven wel eens een kortsluiting of stroomstoring mee hebt gemaakt. We zien dat dit nog altijd met regelmaat plaatsvindt. Wat veel mensen niet weten is dat er talloze oorzaken bestaan die kunnen zorgen voor een stroomstoring. Afhankelijk van de oorzaak van de stroomstoring is er een ander plan van aanpak nodig. Om je een zo volledig mogelijk beeld te schetsen van de problemen vind je hieronder een overzicht met de meest voorkomende oorzaken van een stroomstoring. Dit geeft je een beter antwoord op de vraag of je een elektricien in moet schakelen of dat je geduld moet hebben.

elektricien in limburg

gediplomeerde monteurs

Onze elektriciens worden bijgeschoold zodat zij op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen betreft elektra

meer dan 25 jaar ervaring

Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in het oplossen van uw stroomstoringen en kortsluitingen.

transparante prijzen

Door onze samenwerkingen met verschillende elektra bedrijven kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden.

24/7 beschikbaar

Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar. Zo kunt u ons elk moment van de dag bereiken wanneer u last heeft van een stroomstoring.

elektricien omgeving limburg

Extreme weeromstandigheden

In sommige gevallen is het mogelijk dat een stroomstoring ontstaat zonder dat je hier echt iets aan kunt doen. Dit is meestal aan de orde indien sprake is van extreme weersomstandigheden zoals een heftige storm of aan een sneeuwbui. Dit slechte weer zorgt ervoor dat elektriciteitsnetwerken overbelast kunnen raken. Mocht dit de oorzaak zijn van de stroomstoring dan hoef je alleen maar te wachten tot het net weer werkt. Over het algemeen zal dit een paar uur duren, al kennen we ook stroomstoringen die dagen duren. Nu dit probleem niet afkomstig is van een interne maar een externe oorzaak heeft het vaak geen zin om een elektricien te bellen. Het enige wat je kunt doen is wachten tot het over is. Mocht het toch aan uw woning liggen? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met Elektro Limburg

Meterkast storing limburg

Onze trotse samenwerkingen

samenwerkingen elektra

Stroomstoring door ongedierte

Dit is een oorzaak die je zelf weg kan nemen. Het komt voor dat ongedierte aan bedrading bij jou in huis gaat knagen. Dit zal met name de bedrading zijn die direct naar de meterkast loopt. Indien een van deze draden door wordt geknaagd dan is het mogelijk dat de stroom in het hele huis uitvalt. De meest voorkomende soorten ongedierte zijn muizen, ratten en eekhoorns. Merk je dat je ongedierte in of rondom huis hebt dan is het van belang om deze dieren zo snel mogelijk te verdelgen. Indien de bedrading reeds is aangetast is het van belang om spoedig contact op te nemen met ons als elektricien. 

Elektra limburg

Werkgebied

Heeft u een elektricien nodig in Limburg omdat uw stoppen zijn doorgeslagen bijvoorbeeld. Of ervaart u overige stroomstoringen? Wij zijn uw elektricien in Limburg. Controleer in het lijstje hieronder of uw woonplaats erbij staat. Mocht uw locatie er niet bij staan, klik dan hier. Elektro Limburg is onder andere actief in:

Gennep

Heijen

Venray

Well

Horst

America

Arcen

Venlo

Meijel

Panningen

Reuver

Ospel

Nederweert

Weert

Roggel

Heythuysen

Stramproy

Thorn

Roermond

Swalmen

Maasbracht

Echt

Vlodrop

Sittard

Geleen

Brunssum

Heerlen

Kerkrade 

Valkenburg

Gulpen

Vaals

Baexem

Belfeld

Tegelen

Beringe

Helden

Een elektricien nodig? We zijn 24/7 bereikbaar 085 06 08 291

Elektro Limburg

Zoekt u een ervaren elektricien in de omgeving van Limburg? Dan bent u bij Elektro Limburg aan het goede adres!

Neem contact op