logo elektro limburg

Elektricien Houthem 

Bent u op zoek naar een elektricien in Houthem? Zoek niet verder dan Elektricien Houthem. Onze ervaren elektriciens helpen u graag!

Stroomstoring

Het kan voorkomen dat er in een deel (of in heel) uw woning geen stroom aanwezig is. Dan kan de oorzaak een stroomstoring zijn. Om hier zeker van te zijn, vraagt u aan de buren of zij de zelfde stroomproblemen ervaren. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen wij u helaas niet verder helpen. Het probleem ligt dan bij uw energieleverancier. Wanneer de buren er geen last van hebben, dan ligt het probleem bij u thuis. Gelukkig kunt u dan wel contact opnemen met Elektro Limburg!

Kortsluiting

Last van een stroomstoring? Dan wilt u dit zo snel mogelijk oplossen. Het is enorm vervelend wanneer u geen gebruik meer kan maken van uw elektrische apparaten. Kortsluiting resulteert namelijk in een stroomuitval in uw woning. Lukt het niet om zelf de oorzaak te vinden? Neem dan contact op met Elektro Limburg. Onze ervaren elektriciens hebben binnen een mum van tijd de oorzaak gevonden en tevens ook verholpen. Zo kunt u snel weer verder met ontspannen.

Meterkast werkzaamheden

De meterkast is van ongekende waarde voor de elektriciteit in uw woning. De meterkast heeft een bepalende rol in het verdelen van stroom naar verschillende groepen. Een van de meest voorkomende oorzaken van een storing in de meterkast is overbelasting. Een oplossing hiervoor is het uitbreiden van uw groepenkast of in sommige gevallen te vervangen. Onze gediplomeerde elektriciens hebben jarenlange ervaring in het uitbreiden van alle soorten groepenkasten.

Elektricien Houthem helpt u bij kortsluiting

In tegenstelling tot een stroomstoring is kortsluiting een heel ander probleem. We zien dat kortsluiting in de meeste gevallen ontstaat door problemen die door ons als elektricien weg kunnen worden genomen. Dit brengt met zich mee dat het verstandig is om bij kortsluiting altijd even te bellen met Elektricien Houthem. Bij kortsluiting is het zaak om hier zo snel mogelijk bij te zijn. Doe je namelijk niets aan kortsluiting dan is het goed mogelijk dat je last krijgt van meer schade aan je elektriciteitsnet. Heb je eenmaal te maken met kortsluiting dan zal je ook in de toekomst vaak last hebben van dit probleem. Elektricien Houthem staat echter altijd voor je klaar om je te helpen op het gebied van kortsluiting in huis.

elektricien in limburg

gediplomeerde monteurs

Onze elektriciens worden bijgeschoold zodat zij op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen betreft elektra

meer dan 25 jaar ervaring

Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in het oplossen van uw stroomstoringen en kortsluitingen.

transparante prijzen

Door onze samenwerkingen met verschillende elektra bedrijven kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden.

24/7 beschikbaar

Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar. Zo kunt u ons elk moment van de dag bereiken wanneer u last heeft van een stroomstoring.

elektricien omgeving limburg

Elektricien met spoed in Houthem

Het is natuurlijk goed mogelijk dat je met spoed een elektricien nodig hebt in Houthem voor het verhelpen van de problemen aan jouw elektriciteitsnet. Als je bijvoorbeeld te maken krijgt met stroomuitval of met een bepaalde soort kortsluiting dan heb je niet zoveel zin om heel de avond zonder stroom te zitten. Dit geldt ook voor de mensen die plotseling last krijgen van een storing in de meterkast of groepenkast. Hoewel je het omzetten van een stop of groep zelf nog wel kunt doen is dit een stuk lastiger als sprake is van vergaande problemen. Hier komt namelijk net even wat meer kennis en expertise bij kijken.

Meterkast storing limburg

Onze trotse samenwerkingen

samenwerkingen elektra

Waarom Elektricien Houthem?

1. Kennis & Expertise

De belangrijkste reden om elektricien Houthem in te schakelen voor het uitvoeren van klussen aan je stroomnetwerk is het feit dat er veel kennis en expertise voor nodig is. Beschik je niet over deze hoge mate van kennis en expertise dan is de kans groot dat je niet weet waar je moet beginnen. Iedereen weet wel waar de meterkast zit, maar lang niet iedereen weet hoe een stop kan worden vervangen. Wij van Elektricien Houthem weten dit uiteraard wel. Doordat al onze elektriciens de nodige opleidingen en cursussen hebben gevolgd beschikken zij over up to date kennis op het gebied van stroom. Dit komt vervolgens uitstekend van pas bij het verhelpen van jouw kortsluiting of bij het aanleggen van nieuwe meterkasten bij onze klanten thuis.

2. Toekomstige problemen voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. Dit is dan ook niet anders als het aankomt op jouw elektriciteitsnet. Te vaak zien we dat problemen ontstaan doordat mensen verzaken om op tijd in te grijpen. Dit zorgt er vervolgens voor dat de problemen alleen maar erger worden. Zo is het mogelijk om vroegtijdig in te grijpen door bijvoorbeeld een aansluiting te vervangen in je meterkast. Als je er op tijd bij bent kan je voorkomen dat je de gehele meterkast moet laten renoveren. Tijdens een afspraak bij jou thuis kan Elektricien Houthem potentiële problemen snel aan het licht brengen. Vervolgens gaan wij aan de slag om dit probleem zo te verhelpen dat toekomstige problemen voorkomen worden.

3. Professioneel advies krijgen

De derde reden is het feit dat je door het inhuren van een elektricien in staat bent om betrouwbaar advies te krijgen voor jouw problemen. Los van het feit dat wij van Elektricien Houthem helpen bij het oplossen van de problemen zullen wij tijdens ons bezoek ook altijd aandacht besteden aan het adviseren. Zo zijn we in staat om je tips en tricks te geven voor het onderhouden van het elektriciteitsnet. Ook kunnen we je meer vertellen over de mogelijkheden om bijvoorbeeld een meterkast uit te breiden. Dit is een ideale aanvulling voor de mensen die van plan zijn om binnenkort te gaan verbouwen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om altijd weer over het beste advies te kunnen beschikken!

4. Garantie over de kwaliteit

De laatste reden om een elektricien in te huren voor jouw kortsluiting of meterkast werkzaamheden is het feit dat je over garantie beschikt. Het is altijd mogelijk dat er iets onverwachts gebeurt tijdens het klussen bij jou in huis. Mochten deze problemen zich voordoen dan zal je dankzij Elektricien Houthem zeker weten dat alles opgelost kan worden. Dit is natuurlijk niet aan de orde indien je besluit om zelf aan de slag te gaan met de elektriciteit bij jou in huis. Wij zijn actief als een erkende elektricien. Dit houdt in dat onze elektriciens over alle kennis en expertise beschikken die vereist is voor het juiste resultaat. Dit maakt het mogelijk om met een gerust hart jouw elektriciteit onder handen te laten nemen, wetende dat alles op de juiste manier zal gebeuren.

Een elektricien nodig? We zijn 24/7 bereikbaar 085 06 08 291

Elektro Limburg

Zoekt u een ervaren elektricien in de omgeving van Limburg? Dan bent u bij Elektro Limburg aan het goede adres!

Neem contact op